Telefoon 076-3690174

Loopbaan vastgelopen?

Voor een werknemer die vastzit in de functie biedt outplacement uitkomst. Via outplacement wordt een nieuwe werkgever gevonden die de werknemer meer carrièreperspectief kan bieden. 

Op maandagochtend met plezier naar het werk, fit de week doorkomen en op vrijdagmiddag met voldoening de week afsluiten. Voor werknemers die vastzitten in hun functie is dit niet weggelegd.

Zo’n 10% van de werknemers verkeert met een vastgelopen loopbaan. Ze zijn vermoeid, geïrriteerd en halen geen voldoening uit het werk dat ze doen. Voor de werkgever levert dit minder kwaliteit, meer conflicten op de werkvloer, een hoger verzuim en minder efficiëntie op.

Soms biedt objectief naar de loopbaan van de werknemer kijken soelaas. Biedt een andere werkgever de werknemer meer mogelijkheden? Kan de werkgever met het aantrekken van frisse vervanging een beter resultaat bewerkstelligen? 

Vergelijkbaar werk bij een andere werkgever

Bij een ander bedrijf dezelfde functie uitvoeren of promotie maken en meer taken, verantwoordelijkheden en uitdaging bewerkstelligen.

Ander werk bij een andere werkgever

Hetzelfde beroep of juist iets totaal anders. Wisselen van baan levert o.a. mogelijkheden tot meer carrièreperspectief, verantwoordelijkheden en uitdaging op.

Een nieuw begin als zelfstandige

Onder eigen gezag bij verschillende opdrachtgevers datgene doen waarin de werknemer uitblinkt.